Primeira Liga e tudo

Az Igazi Ronaldo berúgná 3. rész

2012. június 14. - Latz von W.

RonaldoTegnap nem rúgta be. De berúgná? Ki az Igazi Ronaldo?

RonaldoTegnap nem rúgta be. De berúgná? Ki az Igazi Ronaldo?

Az Igazi Ronaldo igazi kételyeket ébreszt bennünk, néha már azt sem tudjuk, hogy tényleg ő e az igazi, nemhogy azt, hogy képes megnyerni a portugáloknak az Európa-bajnokságot. Cristianonak nyilván nem a tudásával van baj, a válogatott mez azonban nagyon nagy neki. Idegileg teljesen ki van szegényem, a lába napok óta úgy remeg, mint az őt a pálya széléről néző tinilányoknak, egy bűvös szótól pedig rögtön görcsbe rándul a gyomra. Lesz egyáltalán valaha portugál messiás?

Vitaindító munkaanyag azoknak, akik csak egy Ronaldot tudnak az igazinak tartani az univerzumban. Brazil, vagy portugál?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://portugalfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr968330936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

347051 2012.06.15. 04:20:14

Ki az igazi Ronaldo? Nyilván Ronaldo Nazario de Lima, nem pedig ez a zseléfejű szörny. Őszintén nem értem, hogy egy kétszeres világbajnokot, világbajnoki aranylabdást, ENSZ nagykövetet, jótékonysági követet, hogy lehet összehasonlítani egy beképzelt, hisztis portugállal, amelyiknek a legfontosabb problémája, hogy hogy áll a haja. Elsimerem, hogy CR7 napjaink egyik legjobb labdarúgója, még azt is megkockáztatom, hogy jobb mint Messi, de csak egy labdarúgó. Emberileg 0, inkább ellenpéldát mutat, mint példát. Ez az ami az igazi Ronaldot többé teszi CR-nél. Az igazi Ronaldo példát mutat, jó értelemben vett ikon...

Fecka 2012.06.15. 07:38:17

[DefStratRRRRRRR](#853430): És mégis mivel mutat példát és kinek? Hogy azzal kerül címlapra, hogy transzvesztitákkal hempereg? Maradjunk a focinál inkább, a többit hagyjuk ki! Annyit tudunk róluk amit megír az újság meg az online média. Azt már Te döntöd el, hogy ebből mit hiszel el!

339564 2012.06.15. 11:43:58

[DefStratRRRRRRR](#853430): Amúgy az feltűnt, hogy az egész blog erre az ironikus feltevésre épül? Hidd el, hogy a szerkesztők is tisztában vannak azzal, hogy ki az igazi Ronaldo, csak úgy gondoltuk, hogy hadd kapja meg a nép, amire annyira vágyik. Bár ez így, hogy magyarázni kell, már szar.
süti beállítások módosítása