Primeira Liga e tudo

Tippeljünk a negyeddöntőben is!

2012. június 20. - Latz von W.

Ronaldo Uncle SamAz Igazi tippre hív a negyeddöntőkben is, így nincs más hátra, mint kiolvasni a cseh blogot, kikérdezni mindenkit, aki valaha látta őket játszani, és nagyon helyesen megtippelni a portugál győzelmet. Igen, ilyen egyszerű!

Ronaldo Uncle SamAz Igazi tippre hív a negyeddöntőkben is, így nincs más hátra, mint kiolvasni a cseh blogot, kikérdezni mindenkit, aki valaha látta őket játszani, és nagyon helyesen megtippelni a portugál győzelmet. Igen, ilyen egyszerű!

Az esetleges orosz-holland, vagy egyéb várt párosítások tippjátékunk végét jelentették volna, az Igazi azonban nem hagyta cserben azt a közel negyven hívőjét, akik beszálltak a tippeldébe, ezért továbblőtte csapatát. Csalódás lenne, ha ma tippelnénk utoljára, de mindenre fel kell készülni: lehet, hogy a cseh-portugál meccsen lesz a végső harc a Népsport-pólókért.

Mivel több-kevesebb sikerrel az Igazi Ronaldo másik három asszisztense már tippelt, most eljött az én időm, így engedjétek meg, hogy egy enyhe skizofrén állapotba kerüljek, és magamat kérdezve jósoljam meg, hogy mi fog történni a varsói Nemzeti Stadionban!

Hogyan alakul ki a Csehország-Portugália meccs végeredménye? (félidei állás+végkimenetel)

Nagy csalódás lenne, ha pont a szedett-vedett csehek ejtenék ki a portugálokat, így mivel Cristiano Ronaldo formába lendült, ez nem is fog megtörténni. Félideig húzzák ugyan a csehek(1-1), de a végén beindulnak a portugálok, és 3-1-re megnyerik.

Hány gólt lő Portugália Csehországnak a rendes játékidőben?

Mint mondtam, hármat. A csehek nem túl szervezettek, minden csapatnak megvolt ellenük az esélye, a portugálok pedig ki is használják ezeket.

Milan Baros, vagy Helder Postiga szerez több gólt?

Van egy erős megérzésem, miszerint Baros nem megy haza gól nélkül, ugyanakkor én még a csapatba sem tenném be, így a tippem, hogy egyikük sem szerez gólt.

Melyik csapat kap több büntetőlapot?

A csehek. Hatalmas tévedésbe esik, aki azt hiszi, hogy a portugáloknak szabálytalan eszközökhöz kell majd nyúlni, Ronaldo és Nani viszont tarthatatlan lesz, nem beszélve a hajrában bekövetkező kontrákról.

Melyik edző cserél először a meccsen?

Bílek mester. Bento kivár a 60. percig, a cseheknek azonban már korábban muszáj lesz.

+1 Lesz Nélson Oliveirának kaput találó lövése?

Igen. Sőt, a gól is benne van egy gyors kontra végén.

A bejegyzés trackback címe:

https://portugalfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr728330964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása