Primeira Liga e tudo

Ronaldo asszisztensei IV.

2012. május 28. - Latz von W.

Cristiano RonaldoNyugi, Roni, az csak azt jelenti, hogy negyedik! Nem, nem ív, annak semmi értelme. Tényleg, nem cseszlek át, oda is írtam, hogy az asszisztenseid vagyunk, de most szólnék a népedhez, ha megengeded!

Cristiano RonaldoNyugi, Roni, az csak azt jelenti, hogy negyedik! Nem, nem ív, annak semmi értelme. Tényleg, nem cseszlek át, oda is írtam, hogy az asszisztenseid vagyunk, de most szólnék a népedhez, ha megengeded!

Három szerzőtársam már bemutatkozott nektek, de most én is megtenném. A Benfica-blogról már úgy is ismertek, és szerettek, de ha már így hozta a sors, hogy Ronaldo földi krónikásává fogadott, akkor inkább megpróbálom mielőbb megmagyarázni, hogy mit miért teszek. Roni, légyszi addig ossz ki pár autogramot, ez most nem a te fülednek való!

Benfiquista identitásom révén már biztosan sokan kitaláltátok, hogy én is annak a szűk műlatino melegközösségnek a tagja vagyok, akik olthatatlan férfiszerelmet éreznek Nuno Gomes iránt (toszi és gomes már vázolta, hogy hogyan kezdődött, a történet természetesen ugyanaz), és soha nem adják lejjebb Simaonál, ha szélsőről van szó.

Most mégis egy egocentrikus celebnek blogolok (félreértések elkerülése végett: nem benitora céloztam), aki ráadásul a Benfica ősi ellenségében nevelkedett, és még hosszú haja sincs. Egyetlen mentsége, hogy a Real Madridban öribarik lettek Coentraoval, akiben viszont ex-Benfica játékosként pislákol még a tisztesség lángja.

Szóval nálam a portugál futballista Figo-hosszúságú hajnál kezdődik (ettől egy kivételben eltekintek, de róla még lesz egy külön poszt), így van némi ellenérzésem a mostani válogatottal kapcsolatban, hiszen ezek a srácok már csak a füvön töltött időben hasonlítanak a nagy elődökre, a felnőtt szinten semmit sem nyerő Aranygenerációra.

Hogy akkor mégis mit keresek itt?! Nem fogjátok elhinni, de megsajnáltam Ronaldot, és kötelességemnek éreztem legalább egyszer az ő szemszögéből nézni egy nagy tornát. Szerintem nem tudjátok elképzelni, hogy milyen lehet Messi árnyékában élni, hiszen az argentint meg Neymar árnyékolja be, tehát Ronaldon pszichológiai szempontból legalább négyzetesen növekszik általuk a nyomás, ha nem jobban.

Így már érthetőek a gyakrabban csorduló könnyek, és Ronaldo menekülése a feminin megjelenés felé. Ő csak az aljas média, Messi, és Neymar elől bújik rózsaszínbe.

Aki nem hiszi, olvasson minket az Eb ideje alatt!

A bejegyzés trackback címe:

https://portugalfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr598330894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

255834 2012.05.28. 13:28:44

"így van némi ellenérzésem a mostani válogatottal kapcsolatban, hiszen ezek a srácok már csak a füvön töltött időben hasonlítanak a nagy elődökre, a felnőtt szinten semmit sem nyerő Aranygenerációra." Ezzel teljesen egyetértek, nem is értettem, miért ezt a nevet választották a blognak, de gondolom a poén miatt. Egyébként jó, tetszik, de tudnod kell, hogy akkor is Benitóé vagy, ha nem is tudsz róla. ;)
süti beállítások módosítása