Primeira Liga e tudo

Szerény hosszúságú beharangozó

2012. október 23. - Latz von W.

Nehéz lenne azt mondani, hogy az eddig lejátszott két játéknap eredményeivel meg lennék elégedve, és valószínűleg a Bragától egészen az Académicáig a csapatok is így vannak ezzel. Csupán a Porto lehet elégedett, hiszen 6 pontot gyűjtöttek többek között az idén nyáron is uzsonnapénznyit költő PSG ellenében. Pedig félidejéhez ér a csoportkör, tehát lassan illene elkezdeni pontokat gyűjteni, amennyiben az elképzelések túlnyúlnak a decemberi hónapon is.

Kedd késő délután a Benfica Moszkvában nyitja meg a sort, mégpedig az 56-os szám bűvöletében. DigiSport, 17:45!

Este a Bragán a sor, hogy eloszlassa végleg azokat a kárógókat, akik képesek azt gondolni, hogy holmi Kolozsvárok is továbbjuthatnak ebből a négyesből. Nem elvárás a győzelem a Manchester United otthonában, de mivel az angolok kettőből kettőt nyertek, ezért simán benne van a meccsben egy iksz, amivel a Peseiro csapat kikövezheti a nyolcaddöntőbe vezető utat. Sport tv, 20:00!
Ezalatt a Galatasaray-Cluj meccsen akár már el is dőlhet a harmadik hely sorsa.

beszarás, hogy van Persie milyen ősz, nem?

Szerdára ugorva jön a Porto, akik a Dinamo Kijevet fogadják. Egy esetleges győzelemmel - ami bőven elvárható - már gyakorlatilag tovább is jutnának Jamesék, hiszen jön még a Dragaóba a zágrábi Dinamo is. Ha nem húzzák be sincs igazából semmi, ezt innen már nehéz lenne elbukni. Na ugye, megy ez, ha nincs itt ciprusi!

Váltsunk sorozatot, lépjünk lejjebb eggyel! Hopp, itt a Sporting, nem is elég egyet visszalépni. Mert azért lássuk be, Fehérváron így megégni, az azért kurva necces. Sőt, utána azt nyilatkozni, hogy annyit tudtak a Videotonról, hogy Magyarországra kell utazni, az még neccesebb. Sá Pintót ezután leköszöntötték, jelenleg Oceano a főnök, de csak átmenetileg, ameddig nem jön Scolari . Vele kéne lebrusztolni a Genket Belgiumban, amire azért bőven van esély még így is, de csak ha befejezik a buzulást és lesz egy kis futball végre.

Sá Pinto itt még visszaadhatta a lasztit, utoljára.

Az Académica egy pontocskát szerzett a Plzen-Hapoel Tel Aviv kettős ellen eddig, komoly összeget tennék rá, hogy nem a Vicente Calderónban fog csinálni belőle négyet, sőt még kettőt sem. Falcaót fel kell rúgni a harmadik karélyra, aztán mehet az bekkelés! Vagy amúgy is.

A Marítimo ugyan kikapott a Bruggetől Belgiumban, de előtte egy csöppet tartalékos Newcastle ellen megmutatta hazai környezetben, hogy nem érdemes leírni őket. Kíváncsian várom, hogy mire mennek a Bordeaux-val szemben, egy esetleges bravúrgyőzelem nem várt reménysugarat hozhatna Madeira szigetére.

Eddig alulteljesített a portugál különítmény, várjuk a javulást, hogy végre jókedélyűen értékelhessünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://portugalfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr438331048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása